fbpx

Profesjonelle videoer

gode priser

Skreddersydde videoløsninger som passer ditt budsjett

Hva koster en FilmProduksjon?

Å fastsette prisen på en filmproduksjon er sjeldent en enkel oppgave. Det finnes mange faktorer som påvirker kostnadene, noe som gjør det vanskelig å gi en nøyaktig pris. Vi ønsker selvfølgelig å gjøre det enklest mulig for våre kunder, så vi har satt sammen noen eksempler på hva man kan forvente i forhold til investeringen.

Her er noen faktorer som påvirker prisen.

Video Produksjon

Ressurser

Når vi refererer til ressurser, handler det ofte om mennesklige ressurser. Det er viktig å vurdere hvor mange personer som er nødvendige for å fullføre prosjektet, for eksempel regissør, videografer, lydteknikere, skuespillere, og så videre. I tillegg kan det hende at prosjektet krever ekstra utstyr som må leies inn. 

Forarbeid film

Forarbeid

Forarbeid omfatter alt fra idé og konseptutvikling til utarbeidelse av manus, storyboard og shotlist. Ikke alle produksjoner trenger samme grad av forberedelse, men for større produksjoner er det desto viktigere å ha en grundig og gjennomtenkt plan på plass.

Filme med gimbal

Innspilling

Om forarbeidet er grundig utført, kan innspillingsprosessen forløpe mer effektivt, men den kan likevel ta tid. Her må vi vurdere hvor lang tid man trenger til innspilling. Man må bla. tenke på antall opptakssteder og transport mellom de ulike stedene, opp- og nedrigging, samt kostnader knyttet til losji og måltider for innleide personell.

Etterarbeid Film

Etterarbeid

Etterarbeidet involverer en rekke oppgaver, inkludert gjennomgang av opptaksmaterialet, klipping, lydbearbeiding, fargekorrigering, grafikk/animasjoner og mer. Det er viktig at disse prosessene utføres nøye for å sikre at bildene formidler den ønskede historien og skaper den ønskede følelsen.

PrisEksempler

Ønsker dere et uforpliktende tilbud?

Du hører fra oss innen 24 timer.