fbpx
Film, Kvalitet

Lidenskap

Ta markedsføringen til neste nivå

Hvem er vi?

Golden Touch Media er et dedikert og engasjert firma i Fredrikstad som spesialiserer oss innen film- og videoproduskjon. Vi tar oppdrag på hele Østlandet og består av av en gruppe medarbeidere med solid kompetanse innen film, foto, markedsføring, opplæring, og lyd.

Vi brenner for å formidle gode historier, og vi ønsker å hjelpe deg med å fortelle din. God historiefortelling hjelper bedrifter og merkavarer å fange oppmerksomheten, og skape kontakt med den aktuelle målgruppen. En merkevarehistorie er en fantastisk måte å vise frem bedriftens identitet og image. Når dette blir gjort riktig vil relasjonen mellom firmaet og målgruppen videoen er laget for styrkes, noe som igjen vil skape gode verdier for bedriften.

Anders Golden Touch Media AS

Anders Petterøe

Anders startet Golden Touch Media i 2017. Han er en prisbelønt filmskaper som har jobbet med prosjekter både innlands og utenlands, og har levert tjenester til norsk, spansk, amerikansk og tysk TV. Han har laget flere prisbelønte musikkvideoer, kortfilmer og to spillefilmer, samt en lang rekke opplæringsfilmer for bedrifter i flere land.

Amalie Golden Touch Media

Amalie Talberg

Amalie har vært en del av Golden Touch Media siden 2022. Med en bachelor i Film og Media har hun opparbeidet seg erfaring fra flere ulike roller innen film- og mediebransjen. Hun har kompetanse innen idéutvikling og logistikkplanlegging, og jobber for å finne orginale løsninger som fanger oppmerksomheten.

Steffen Golden Touch Media AS

Steffen Håkensen

Steffen er det seneste tilskuddet til Golden Touch Media. Han har tidligere jobbet flere år med ledelse og opplæring. Han er i senere tid utdannet digital markedsfører og har en spesiell evne til å se det store bildet, både fra et kreativt, og strategisk synspunkt. Han brenner for å finne de riktige løsningene tilpasset kundens behov, og deres målgrupper.

Hællæ Anders!

Bli bedre kjent med daglig leder og grunnleggeren av Golden Touch Media, og hør litt om veien inn i film- og videobransjen.

PSSST! Det her kan vi lage for deg også.

Ta kontakt for en uforplikende prat i dag!

Vi tar kontakt innen 24 timer.