fbpx

Vi får sagt det for deg.

Jeg er artist!

Enten du er en gryende artist som sliter med å synes i mengden, eller du er en veletablert artist med fans over hele verden, så kan vi hjelpe deg videre.

Jeg eier en småbedrift!

Vi vet hvordan det er å bygge opp et firma fra ingenting til å få lojale, gjentakende kunder som betaler godt for tjenestene/produktene dine. La oss hjelpe deg i gang!

Jeg er noe annet!

Verken artist eller småbedrift? Se hvilke andre tjenester vi tilbyr for både privatpersoner og bedrifter. 

Ta deg en kaffe mens vi jobber med merkevaren din!

Kaster du bort mye tid og energi på å prøve å kapre kunder eller å bli synlig blant mengden av andre som prøver å vinne akkurat de samme kundene som deg?

Visma Bruker Golden Touch Media

Opplæringsfilmer som verktøy.
Via portalen veilederen.no bruker VISMA SmartSkill filmer som en del av opplæringen. Filmer skaper følelser og inntrykk på en måte fagtekst alene ikke klarer. Ved å gi mottakeren audiovisuelle hjelpemidler OG følelser rundt et tema, sørger man for at kunnskapen festes på dypere og flere plan, og man har lettere for å huske informasjonen man er ment å lære.

Verdensomspennende, basert i Fredrikstad.

Vi lager videoproduksjoner for enhver anledning, nesten hvor som helst i verden. Våre internasjonale kontakter gjør oss i stand til å produsere raskt og effektivt, uavhengig av hva dine behov måtte være.

 

Brandingvideo

Videoer som gjør merkevaren din synlig og får kundesegmentet ditt til å huske den.

Bryllupsvideo

Se tilbake på bryllupet i levende bilder, tatt av profesjonelle filmskapere, slik at du kan gjenoppleve øyeblikket flere tiår frem i tid.

Reklamefilm

Reklamefilmer i dag må tilpasses de nye annonsekanalene og hvor dine kunder befinner seg. Vi hjelper deg både med planlegging og produksjon av de beste reklamefilmene.

Musikkvideo

Du kan sitte og håpe på å bli oppdaget, eller du kan ta saken i egne hender og vise deg som en profesjonell artist fra start med musikkvideoer av stjernekvalitet.

Kick-starter eller annen Crowdfundingvideo

Sørg for å få mest mulig penger til din crowdfunding-kampanje ved å ha en god video som viser deg, produktet ditt og planen din på en forståelig og selgende måte.

Produktvideo

Det er større sannsynlighet for at noen kjøper produktet ditt hvis de får se hvordan det kan brukes. Vi hjelper deg å lage de beste mulige visningene av produktet ditt.

Hvor nyttig er video?

Gode videoer kan brukes år etter år, og det finnes ingen grenser for hva man kan bruke video til.

90%

av brukere sier en produktvideo hjelper dem til å ta en avgjørelse.

300%

mer sannsynlig å få klikk til nettsiden din med en video i emailer du sender.

1,200%

flere delinger av videoer i sosiale medier enn av bilde og tekst sammenlagt.

80%

større sannsynlighet for salg med en video på landingssiden din.

Fra vår grunnlegger

Jeg brenner for dette slik at du kan fokusere på ditt.

Video og film er mitt felt. Det er her vår kunnskap ligger.

Det eneste du skal tenke på er hvordan du kan levere best mulige tjenester og produkter til dine kunder.

Men budskapet må ut. Kanskje du trenger instruksjonsvideoer som kan hjelpe kundene dine? Eller opplæringsfilmer som trener opp de ansatte i ulike situasjoner?

Visste du at mennesker husker 90% mer av hva de har sett på film enn hva de har lest eller blitt fortalt av noen andre?
  Det er fordi når man ser en god film, så involverer man flere sanser, følelsene og er en del av selve opplevelsen. Det fester seg dypere enn noe tekst kan gjøre.

Snakk med oss, så ser vi hvordan video kan hjelpe deg å effektivisere virksomheten din bedre.

Disse jobber hos oss

Anders Petterøe

Anders Petterøe

Daglig leder, produsent, regissør

Anders er den som sørger for at videoen din gir deg akkurat det den skal. Med flere priser og nominasjoner for tidligere arbeid, samt mer enn 10 års erfaring fra film- og videoproduksjon har Anders den bakgrunnen som er nødvendig for å sikre deg best mulig kvalitet på dine videoer.

Michael Petterøe

Michael Petterøe

Salgs- og økonomiansvarlig

Michael hjelper deg å finne de beste avtalene for ditt behov, og det er også han du snakker med angående fakturaspørsmål o.l.

Kontakt oss

2 + 13 =